Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο σχολείο μας

Την Δευτέρα 14/05/2010 στις 20.30 μμ στο αυλή του σχολείου μας έγινε η γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς.
Μια πολύ καλά οργανωμένη δουλειά, που ετοιμάστηκε με πολύ κόπο καi μεράκι από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, παρουσιάσθηκε σε ένα δίωρο περίπου πρόγραμμα, σε γονείς και επίσημους προσκεκλημένους.
Το θέμα της όλης παράστασης αφορούσε ένα ονειρεμένο ταξίδι σ’όλη την Ελλάδα, παρέα με μια γοργόνα που έχει στην πλάτη της το μικρό Αλέξανδρο!
Μέσα από τραγούδια, χορούς και εικόνες, οι μαθητές του σχολείου, μας ταξίδεψαν σε όλες τις γωνιές της πατρίδας μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Ωραίο το σκηνικό της εκδήλωσης και η ηλεκτρονική επένδυση της παράστασης, επιτυχημένη η επιλογή των τραγουδιών και των χορών αλλά και πάρα πολύ όμορφη η παρουσία όλων των μαθητών στην παράσταση.
Στο τέλος της εκδήλωσης όλο το σχολείο αποχαιρέτησε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης με ευχές και τραγούδια μέσα σε μια αρκετά συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Ο σύλλογος γονέων έδωσε τα αναμνηστικά στους μαθητές της ΣΤ’. Εντύπωση αλλά και αρκετή φόρτιση προκάλεσε το τραγουδάκι που έγραψαν και τραγούδησαν οι μαθητές της Ε’ τάξης αποχαιρετώντας αυτούς της ΣΤ’ τάξης.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος κ Ν. Μπάτος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Ιπλικτσόγλου – Υφαντίδου Κατερίνα, ο υπεύθυνος παιδείας κ Αστέριος Μπάτος, ο σχολικός σύμβουλος, η νομαρχιακή σύμβουλος κ Χριστίνα Αλίρη
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, Διευθυντή, δασκάλους αλλά προ πάντων στους μαθητές και καλό καλοκαίρι σε όλους.
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου