Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το Σάββατο 14/5/2011   ο Δήμος Ωραιοκάστρου διοργάνωσε με το Δ.Α.Σ.Ω. σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου  στο γήπεδο της Νεοχωρούδας, στο οποίο συμμετείχαν 8 σχολεία του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου, το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Ωραιοκάστρου , 1ο-2ο  Παλαιοκάστρου, Νεοχωρούδας και Μελισσοχωρίου, τα οποία χωρίσθηκαν σε 2 όμιλους.

Το σχολείο μας έφθασε στον τελικό και αντιμετώπισε το 2ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου όπου και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 3-1 και πρωταθλητής του τουρνουά.
Η ομάδα αποτελούνταν απο τα παιδιά της ΣΤ' τάξης και της Ε' κάτω απο την καθοδήγηση του γυμναστή κ Κώστα Καπετάνιου. Ο μαθητής Κοτσικάρης Λάμπρος αναδείχθηκε MVP του τουρνουα και πρώτος σκόρερ. 
Συγχαρητήρια σ' όλους τους μαθητές που αποτελούσαν την πρωταθλήτρια ομάδα και    στον γυμναστή μας κ Καπετάνιο Κώστα που με τις οδηγίες του φθάσαμε στην πρώτη θέση.
 
Την επόμενη βδομάδα στο Κονταξοπούλειο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες handball όπου συμμετέχει το σχολείο μας .Ας ελπίσουμε να προσθέσουμε ένα ακόμη έπαθλο στην τροπαιοθήκη του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου