Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κυριακή 8/5/2011, ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ στο 4ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου



Την Κυριακή 8/5/2011, στον αύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην "Γιορτή της Μητέρας" , κάτω απο ένα λαμπερό ήλιο, με την συμμετοχή πάρα πολλών γονέων που με τα παιδιά τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας και προσήλθαν στην εκδήλωση.


Τι δεν είχε η εκδήλωση!!!


Δρώμενα θεατρικά, ποιήματα, τραγούδια, χορό αλλά και πολλά  άλλα χαπενινγς.
Σχεδόν όλες οι τάξεις συμμετείχαν στην εκδήλωση.Ολες όπως φάνηκε δούλεψαν πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες και προετοίμασαν πολύ ωραίες παρουσιάσεις.

Ακόμη και το μικρό πρόβημα που δημιουργήθηκε για λίγα λεπτά με την κονσόλα και τα μικρόφωνα δεν αποθάρρυνε κάνενα και τα παιδιά έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος παιδείας κ Ειρήνη Κέπετζη που χαιρέτησε την εκδήλωση, αλλά και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ Ανέστης Πολυχρονίδης που πέρασε και παρακολούθησε για λίγο (λόγω υποχρεώσεων) την  εκδήλωση.

Παράλληλα με την εκδήλωση λειτουργούσε bazaar απο κατασκευές μαθητών, αλλά και απο κατασκευές γονέων και δασκάλων, καθώς επίσης και έκθεση βιβλίου. Ολα τα έσοδα απο τις δυο παράλληλες δραστηριότητες θα διατεθούν για την δημιουργία της σχολικής βιβλιοθήκης, ένας στόχος του ΔΣ του συλλόγου απο την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου ΓΕΛ Πολίχνης, σαν εμψυχωτές των μαθητών του δημοτικού. Η συνεργασία μεταξύ της περιβαλλοντικής ομάδας του λυκείου και των δυο τμημάτων της Δ' τάξης ξεκίνησε, όταν πριν το Πάσχα φιλοξενήθηκαν  τα δυο τμήματα Δ1 και Δ2 στον περιβαλλοντικό κήπο που κατασκεύασαν οι μαθητές του λυκείου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, κάνοντας μάθημα για την ανακύκλωση οι μαθητές του λυκείου στους μαθητές του δημοτικού.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του σχολείου και στους δασκάλους για όλη την προσφορά τους, στους γονείς για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου, στις μητέρες που με πολύ μεράκι - και αυτό οφείλουμε να το τονίσουμε ιδιαιτέρως- ετοίμασαν τα κεράσματα που προσέφεραν στην εκδήλωση, τους μαθητές που συμμετείχαν σ'όλο το πρόγραμμα, αλλά και στα μέλη του ΔΣ και στους εθελοντές γονείς που πρόσφεραν τα μέγιστα  για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά ζωγράφισαν σε χαρτόνια, έγραψαν μηνύματα για την μητέρα, έκαναν κατασκευές και πρόσφεραν έναν λουλούδι (σε γλαστράκι) στην μητέρα τους αλλά και έδωσαν ένα δίπλωμα καλύτερης μαμάς του κόσμου στην μητέρα τους.



1 σχόλιο:

  1. δεν μου δινι και πολλες πληροφοριες σιγνωμη εμμ εχω ενα παιχνιδι το stardoll και εκει με λενε kloe_sou_lene1 βριτε με και μιλιστε μου!Αντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή