Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Χθές το πρωί ημέρα Πέμπτη 2/4/2009 είχαμε ενημερωση απο τον Διευθυντή του σχολείου οτι ο σχολικός σύμβουλος ειδοποίησε τα δημοτικά σχολεία του Ωραιοκάστρου πως την Τετάρτη 8/4/2009 θα γίνει σεμινάριο όλοήμερο στους δασκάλους. Ετσι τα δημοτικά σχολεία του Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν κλειστά εκείνη την ημέρα. Μετά απο αυτή την εξέλιξη το ΔΣ αποφάσισε να αναβάλλει την προαποφασισμένη για την Τετάρτη 8/4/2009 αποχή.

Προέκυψαν όμως τα εξής γεγονότα:

1. To ΔΣ ζήτησε να παρέμβει ώστε να ενημερώσει και να ζητήσει την δέσμευση Νομάρχη και αντινομάρχη για λύση του προβλήματος στο νομαρχιακό συμβούλιο που θα γίνει την Δευτέρα 6/4/2009 το μεσημέρι προ ημερησίας διάταξης.Την Δευτέρα το πρωί θα γνωρίζουμε την απάντηση του Προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου αν μπορούμε να παραστούμε.
2. Ο Δήμος απάντησε σε αίτημά μας και μας έδωσε την τεχνική έκθεση που ζητήσαμε. Στην ίδια επιστολή μας ενημερώνει οτι την Τρίτη 7/4/2009 στις 10.00 πμ θα γίνει συνάντηση στην Νομαρχία για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το σχολείο μας. Μας ζητά να παρευρεθούμε στην συνάντηση.

Το ΔΣ ζητά απο όσους γονείς μπορούν να είναι παρόντες στις συναντήσεις αυτές να στείλουν ένα μήνυμα στο e-mail: sylgon4dimoraiok@gmail.com και να γράψουν και ένα τηλ για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου