Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή Γονέα σχετικά με την ανακοίνωση του ΔΣ για τον χορό.

Το ΔΣ σεβόμενο τις αντίθετες απόψεις μελών του, αναρτά την παραπάνω επιστολή - απάντηση γονέα μέλους σχετικά με την ανακοίνωσή μας για τον αποκριάτικο χορό. Μπορείτε να σχολιάσετε την επιστολή στο link σχόλια. Το ΔΣ θα απαντήσει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Η ανακοίνωση που έστειλε το ΔΣ είναι η παρακάτω:

Αγαπητοί Γονείς,

παίρνοντας υπ’ όψη την οικονομική συγκυρία, τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και κατ’ επέκταση όλοι εμείς, τις περικοπές που γίνονται στους μισθούς αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, το ΔΣ συζήτησε το θέμα της πραγματοποίησης ή μη του φετινού αποκριάτικου χορού. Τελικά, καταλήξαμε στην απόφαση, εφ’ όσον συμφωνεί η πλειοψηφία των γονέων, να μην γίνει ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός.
Για τον λόγο αυτό, το ΔΣ του συλλόγου απευθύνει στους γονείς το συγκεκριμένο ερώτημα.
Αν αποφασισθεί να γίνει ο αποκριάτικος χορός, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα konstantinosexclusive που βρίσκεται στο 16ο χλµ. παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Καβάλας, κόμβος Καβαλαρίου, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2010 το μεσημέρι με πλήρες μενού για μικρούς και μεγάλους στην τιμή των 12 €. Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορεία που θα διαθέσει ο ιδιοκτήτης της αίθουσας και θα μεταφέρουν τους γονείς και τα παιδιά από το Ωραιόκαστρο. Να σημειωθεί ότι πάγια θέση του συλλόγου είναι να στηρίζονται οι επιχειρήσεις των γονέων του συλλόγου μας. Για τον λόγο αυτό γίνεται και η αλλαγή της αίθουσας, μια και ιδιοκτήτης της αίθουσας είναι γονέας του σχολείου μας.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
Παρακαλούμε να επιστραφεί το συντομότερο δυνατόν η απάντησή σας

το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου